- news - about - archives: 2022 - 2021 - 2020 - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2013

Soundfarm

agricultural platform for sound art, Ellend, Hungary

News:


Prave

A présház rave, alias Prave este a Hangfarm és a Faluság újabb közös eseménye: csak gyere és táncolj.
Akikre táncolhatsz: Polyp, noT, Baq, obae, Aiden, Faluság diszkó és talán Untitled99 is.

Hogyan juthasz el oda?
Autóval vagy bringával is jöhetsz (Pécstől 15 km a Bogád->Romonya->olaszi letérő->Ellend útvonalon), ez esetben a buszmegállónál lesz térkép; vagy kérj infót a hovamenjek@hangfarm.hu címen! a szőlőhegyi út az elmúlt esőzések miatt elég fura állapotba került, szóval ajánljuk, hogy a kocsit inkább a templomnál hagyd - onnan 15 perc séta.
Ha busszal jössz, 16h35-kor, 17h40-kor, 20h10-kor (Pécs->Belvárdgyula) és 22h45-kor (Pécs->Szilágy) indulnak járatok; mindegyik esetben Ellendnél szállj le! A buszmegállónál találsz majd térképet.
Visszabusz: 4h41, 6h50 (átszállással Kisgyula megállónál), 7h56, 9h44. Gyakorlati infók: hozz lámpát vagy valami olyan eszközt, ami világíthat. Hozhatsz mindenféle italt, ételt (tűzhely is lesz), ruhát, pokrócot, hálózsákot, akár sátrat is. A sátrat érdemes még sötétedés előtt felállítani:)

Vigyázz a természetre, és figyelj a többiekre. Szúnyogok ellen is hozhatsz valamit (pl. citronellás spriccelő, füstölő, fokhagyma, ízlés szerint), mert van egy kevés belőlük, és éhesek.
Kérlek ne hagyj szemetet és cigarettacsikket magad után! elég lassan bomlanak el.
Úgy tűnik, hogy nem fog esni. Ha mégis, akkor a présház belterében tartjuk a bulit.
Büfé, belépődíj, karszalag, toitoi és egyéb fesztiválszerű elemek nincsenek.


Hangfarm don'tmakeartcamp 2023

Every year, at Hangfarm's art camps, we give opportunities to artists who are looking for a place and company to realize their ideas related to sound, visual, media art, music, and literature. For the tenth time, this year we feel it is a good time to spend a week with active rest: contemplation, reading, listening, joint sports, cooking and conversation will be our daily program. We don't plan to do anything - of course, that doesn't mean we won't.

The location is placed in Ellend, South Hungary, 15km from Pécs.
The camp is semi-nomade (well water, garden bath, kitchen kaffee) and participants jointly take care of their own technical equipment and food.

Accommodation options: tent, hayloft, okoshouse.
In the execution of the meal, the participants of the camp can work actively and contribute with raw materials.
Apply by July 16 via the porta@hangfarm.hu email address.